Over ITR - kantoor img

Over ITR

Wij zijn
ITR
coders
partner in software
itr background shadow orange

Een Rotterdams softwarebedrijf gedreven door klantsucces. Dat zijn wij. Dol op ambitieuze bedrijven die business willen automatiseren, en innovatieve ondernemers die in willen spelen op kansen in de markt door winnende digitale producten te creëren.

Wij bestaan uit een team van ervaren developers die samen al meer dan 3 miljoen regels software code hebben geschreven. Inmiddels vormen onze maatwerk systemen het fundament van de dagelijkse operaties van diverse MKB-ondernemingen, en zijn door ons ontwikkelde software producten in gebruik genomen door organisaties als Woonstad Rotterdam, Gemeente Utrecht en Van der Valk.

Onze Rotterdamse nuchterheid zijn we echter nooit verloren. Gelukkig maar.

over ons foto

Wij werken onder andere voor

Ocullus Consultancy
BID Big improvement day ITR Connect
Woonstad Rotterdam ITR-Connect-logo
RAAD international BV
Strooming Zwijndrecht

Onze visie

Wij geloven erin dat ieder MKB bedrijf met 5 of meer werknemers zou moeten werken met software die naadloos aansluit op hun bedrijfsprocessen. Dan pas floreren ze echt. Niet alleen omdat repetitieve taken dan worden geautomatiseerd, maar vooral zodat de robot uit de mens kan worden gehaald. Zo kunnen mensen worden ingezet waar ze écht toegevoegde waarde kunnen bieden.

Ervaringen met ITR

Om onze bedrijfsvoering verder te automatiseren zijn we in zee gegaan met ITR. Dankzij hun proactieve houding, slimme koppen en ervaringen in de wereld van CRM’s, verliep de samenwerking uitmuntend! Het maatwerk CRM bleek na ontwikkeling ook erg handig te zijn voor andere boekhoudkantoren. Daarom vermarkten we het nu onder de naam “Oase Plus”. Ook hier helpt ITR ons erg goed bij: niet alleen technisch, maar ook op zakelijk en juridisch gebied.
raad-john-van-wijk raad-john-van-wijk John van Wijk, Oprichter
RAAD International RAAD International
De samenwerking met ITR Connect kan ik iedereen aanraden. Het is een organisatie die net iets meer doet dan nodig is. Wat voor mij erg prettig is, omdat veel zaken nieuw zijn voor mij. Wat ik zelf belangrijk vind, is dat ik ze kan vertrouwen. Ze hebben veel kennis en nemen echt de tijd om alles helder en duidelijk uit te leggen of advies te geven. Ten slotte is hun prijs/kwaliteit verhouding erg goed. Ik heb zelf veel contact gehad met Yasar en Aclan. Dat verliep prettig en vakkundig.
ocullus-consultancy-evenness ocullus-consultancy-evenness Karima el Bouchtaoui, Directeur
RAAD International Ocullus Consultancy
Binnen Strooming hebben wij een nogal ‘bijzonder’ werkproces en het systeem waar wij mee werkten liep tegen de grenzen van het mogelijke aan. Wij zijn op zoek gegaan naar een partij die samen met ons wil bouwen aan een nieuw ERP-systeem. Uiteindelijk zijn wij terechtgekomen bij ITR Connect. Samen met Yasar en Aclan hebben wij een functioneel ontwerp opgesteld en op basis daarvan is er een systeem opgeleverd waar wij nu mee werken. Momenteel wordt er gewerkt aan de volgende modules om het ERP uiteindelijk te complementeren. Wij gaan voor een langdurige samenwerking met de mannen van ITR Connect!
Michel-Melis-Strooming Michel-Melis-Strooming Michel Melis, Operationeel directeur
RAAD International STROOMING
Voor ons bedrijf hadden we software op maat nodig, omdat de bestaande oplossingen op de markt niet goed bij ons paste. ITR Connect bood hierin uitkomst. Ik heb tijdens het traject samengewerkt met Yasar. Dit was prettig, gezellig en bovenal professioneel. ITR heeft bij elke stap van de ontwikkeling van ons CRM-systeem proactief meegedacht, wat heeft geresulteerd in iets beters dan we vooraf hadden kunnen bedenken. Ik kan de samenwerking met ITR Connect iedereen aanraden. Een goede prijs/kwaliteit verhouding en professionele houding. Bedankt!
Mees-van-den-berg-bid Mees-van-den-berg-bid Mees van den Berg, Operationeel manager
RAAD International BIG IMPROVEMENT DAYS
Wij wilden nieuwe software laten ontwikkelen die nog niet op de markt was. Het ontwikkelproces verliep/verloopt heel prettig. Yasar reageert snel, is altijd vrolijk en positief, heeft veel kennis en legt alles helder en duidelijk uit. Daarnaast geeft hij waardevol advies en denkt mee gedurende het hele proces. De prijs/kwaliteitsverhouding is zeer goed. ITR Connect toont veel betrokkenheid bij het proces en het contact verloopt altijd prettig en professioneel.
Esther-evers-logo-jazz Esther-evers-logo-jazz Esther Evers, Oprichtster
RAAD International JAZZ
Voor onze bedrijven gespecialiseerd in de import en verkoop van specialty coffee, hadden we behoefte aan een speciaal ontworpen ERP systeem. ITR heeft deze uitdaging met verve en professionalisme opgepakt. We genieten nu van een geïntegreerde online omgeving die volledig aansluit op onze operationele behoeften. Wat ik waardeer aan ITR is hun eindeloze geduld en hun bereidheid om aanpassingen door te voeren, zelfs maanden na de oplevering. Daarom raden wij het samenwerken met ITR ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner voor softwareontwikkeling en digitalisering.
Dirk-harteveld-lagaranta Dirk-harteveld-lagaranta Dirk Harteveld, Oprichter
RAAD International Lagaranta
De stoute schoenen aangetrokken, en bij verschillende software bedrijven een offerte aangevraagd voor een online platform gericht op recruitment. ITR Connect reageerde niet alleen met een prijsvoorstel, maar ook met een uitgebreide lijst van requirements en roadmap. Dit wekte vertrouwen en betrokkenheid. Gedurende de ontwikkelsprints heeft ITR Connect me goed begeleid. Dankzij het fijne proces is mijn idee nu uitgewerkt tot een goed werkend MVP dat binnen mijn budget is gerealiseerd.
start-student-zwart start-student-oranje Iren Pronk, Oprichter
RAAD International Startstudent & InFinance.me

Hoe is het om met ITR samen te werken?

FunctiebibliotheekITR

1. Vrijblijvend kennismaken

In deze fase zullen we luisteren naar jouw ideeën en kritisch met je meedenken om je behoeftes en doelen te identificeren. Ons doel is om tot in detail te begrijpen wat jouw wensen en doelstellingen zijn, zodat wij dat kunnen vertalen naar een functioneel ontwerp. Dit eerste kennismakingsgesprek kan zowel online als offline plaatsvinden, en zal je meteen al van waardevol advies voorzien. Heb je al een software-idee?

ITRvoordelen

2. Functioneel ontwerp (vrijblijvend).

Nu het duidelijk is geworden wat jouw wensen en doelstellingen zijn, kan er een functioneel ontwerp worden opgesteld. Dit ontwerp beschrijft hoe de software eruit komt te zien en welke functionaliteiten het zal bevatten. Naast de technische haalbaarheid en eventuele risico’s, zal je ook een goed begrip krijgen van de tijdlijn en kosten van jouw project.

Bonus: dankzij uitgebreide importfuncties kunnen we alle gegevens in jouw huidige CRM- of ERP-oplossing gemakkelijk en automatisch overzetten naar je maatwerk systeem.

scrum visual itr

3. Iteratief ontwikkelen

Na jouw goedkeuring op het functioneel ontwerp zal de ontwikkeling van jouw software starten. Dit doen wij niet in één lange reeks van code schrijven, maar op een iteratieve wijze met meerdere ‘sprints’: tussentijdse opleveringen. Hierdoor kan je de software gedurende het project bekijken en testen. De feedback die je ons geeft zal meteen worden toegepast, waardoor je zeker bent van een eindproduct dat volledig zal aansluiten op je wensen.

opleveren implementatie

4. Opleveren & implementatie

Na meerdere ontwikkelsprints, testrondes en evaluatiemomenten is het zover: de definitieve oplevering. Niet alleen zullen we ervoor zorgen dat de software juist wordt geïmplementeerd, maar ook dat het goed werkt binnen de bestaande systemen en processen van jouw bedrijf.

nazorg itr

5. Nazorg

We noemen onszelf niet voor niets ‘Partner in software’. Nadat de ontwikkelde software is opgeleverd en in gebruik genomen, zullen we je namelijk blijven ondersteunen. Dit kan in de vorm van periodiek onderhoud, het doorvoeren van updates en/of het doorontwikkelen van je systeem. Samen zorgen we ervoor dat jij het maximale rendement behaalt uit je maatwerk software.

Let’s Connect

Zin in een (digitale) kop koffie?

Direct een antwoord op al je vragen? We gaan graag met je in gesprek en zijn benieuwd naar jouw verhaal. Plan hieronder een (online) meeting in, en krijg een vrijblijvend inzicht in de mogelijkheden, kosten en tijdlijnen van jouw project.