Over ITR - kantoor img

Over ITR

Wij zijn
ITR
coders
partner in software
shadow_orange

Over ITR Connect

Gedreven door klantsucces. Dat zijn we. Dol op ambitieuze bedrijven die business automatiseren, en innovatieve ondernemers die inspelen op kansen in de markt door winnende digitale producten te bouwen.

Ons team bestaat uit 15+ developers en projectmanagers die gek zijn op complexe uitdagingen. Inmiddels hebben we al meer dan één miljoen regels aan software code geschreven, en 35+ bedrijven ondersteund in hun digitaliseringswens. Onze Rotterdamse nuchterheid zijn we echter nooit verloren. Gelukkig maar.

over-ons-1

Wij werken onder andere voor

Ocullus Consultancy
BID Big improvement day ITR Connect
Woonstad Rotterdam ITR connect logo
RAAD international BV
Strooming Zwijndrecht
over-ons-1

Onze visie

Wij geloven erin dat ieder MKB bedrijf met 5 of meer werknemers zou moeten werken met software die naadloos aansluit op hun bedrijfsprocessen. Dan pas floreren ze echt. Niet alleen omdat repetitieve taken dan worden geautomatiseerd, maar vooral zodat de robot uit de mens kan worden gehaald. Zo kunnen mensen worden ingezet waar ze écht toegevoegde waarde kunnen bieden.

Hoe is het om met ITR samen te werken?

FunctiebibliotheekITR

1. Vrijblijvend kennismaken

In deze fase zullen we luisteren naar jouw ideeën en kritisch met je meedenken om je behoeftes en doelen te identificeren. Ons doel is om tot in detail te begrijpen wat jouw wensen en doelstellingen zijn, zodat wij dat kunnen vertalen naar een functioneel ontwerp. Dit eerste kennismakingsgesprek kan zowel online als offline plaatsvinden, en zal je meteen al van waardevol advies voorzien. Heb je al een software-idee?

ITRvoordelen

2. Functioneel ontwerp (vrijblijvend).

Nu het duidelijk is geworden wat jouw wensen en doelstellingen zijn, kan er een functioneel ontwerp worden opgesteld. Dit ontwerp beschrijft hoe de software eruit komt te zien en welke functionaliteiten het zal bevatten. Naast de technische haalbaarheid en eventuele risico’s, zal je ook een goed begrip krijgen van de tijdlijn en kosten van jouw project.

Bonus: dankzij uitgebreide importfuncties kunnen we alle gegevens in jouw huidige CRM- of ERP-oplossing gemakkelijk en automatisch overzetten naar je maatwerk systeem.

TeamworkITRmaatwerksysteem

3. Iteratief ontwikkelen

Na jouw goedkeuring op het functioneel ontwerp zal de ontwikkeling van jouw software starten. Dit doen wij niet in één lange reeks van code schrijven, maar op een iteratieve wijze met meerdere ‘sprints’: tussentijdse opleveringen. Hierdoor kan je de software gedurende het project bekijken en testen. De feedback die je ons geeft zal meteen worden toegepast, waardoor je zeker bent van een eindproduct dat volledig zal aansluiten op je wensen.

TeamworkITRmaatwerksysteem

4. Opleveren & Implementatie

Na meerdere ontwikkelsprints, testrondes en evaluatiemomenten is het zover: de definitieve oplevering. Niet alleen zullen we ervoor zorgen dat de software juist wordt geïmplementeerd, maar ook dat het goed werkt binnen de bestaande systemen en processen van jouw bedrijf.

TeamworkITRmaatwerksysteem

5. Nazorg

We noemen onszelf niet voor niets ‘Partner in software’. Nadat de ontwikkelde software is opgeleverd en in gebruik genomen, zullen we je namelijk blijven ondersteunen. Dit kan in de vorm van periodiek onderhoud, het doorvoeren van updates en/of het doorontwikkelen van je systeem. Samen zorgen we ervoor dat jij het maximale rendement behaalt uit je maatwerk software.

Let’s Connect

Zin in een (digitale) kop koffie?

Direct een antwoord op al je vragen? We gaan graag met je in gesprek en zijn benieuwd naar jouw verhaal. Plan hieronder een (online) meeting in, en krijg een vrijblijvend inzicht in de mogelijkheden, kosten en tijdlijnen van jouw project.